CONCURS LITERARI SANT JORDI 2014

NORMATIVA GENERAL

- La participació és lliure.

- Cada participant pot presentar una única obra per gènere literari. Poesia o prosa.

- Les obres presentades han de ser originals i inèdites, no es tindrà en compte cap treball que hagi rebut cap premi o similar. Es valorarà l’orginalitat, l’estructura i la qualitat de la redacció.

-  L’ obra literaria ha d’estar redactada en llengua catalana o castellana.

- En la convocatòria es seleccionarà un treball guanyador de cada gènere literari entre tres finalistes resultants de tots els participants.

MODALITATS:

-Poesia

-Prosa (conte o narració breu)

CARACTERÍSTIQUES DEL TREBALL:

- L’ obra literaria en prosa ha de tenir una extensió màxima de 4 fulls DIN A4, fent servir el tipus de lletra “Arial” 11 i mecanografiada a doble espai.
- L’obra poètica  ha de tenir una extensió màxima de 60 versos que poden distribuir-se en un únic poema o en més d’ún, fent servir el tipus de lletra “Arial” 11 i mecanografiada a doble espai.

- Idoneïtat temàtica respecte a la llegenda o la festa de Sant Jordi i el drac.

FORMAT I MODE DE LLIURAMENT

La recepció dels originals serà en format digital:

• En línia - a l’adreça de correu electrònic assantjordipuigverd@gmail.com :  Concurs literari Sant Jordi
• Els dissenys enviats han de ser en format Word. Amb un format compatible amb totes les versions de Word.
• Els participants han de facilitar les seves dades personals:
  - Nom i cognoms
  - Adreça
  - Telèfon de contacte
  - Correu electrònic
  -  Centre i curs escolar al que es pertany, en cas de presentar-se a través de l’escola.
 - Gènere literari amb el qual us presenteu al concurs.

•  Els  organitzadors  es  comprometen  a  mantenir  l’anonimat  de  l’autor  en  el  moment  de l’elecció dels treballs guanyadors i a complir les disposicions de la Unió Europea sobre la privadesa dels usuaris.

• En el moment de la recepció de l’obra , s'enviarà un correu electrònic com a acusament de recepció de l’obra presentada.

• Els  organitzadors  no  hauran  d’assumir  cap  responsabilitat  en  cas  que  els  arxius  no  es puguin llegir per raons tècniques.

• El límit de lliurament serà el dia 15 d’Abril de 2014.

EL VEREDICTE

-  El jurat estarà format per 5 membres de la junta i col·laboradors propers a l'associació Sant Jordi i el Drac. Aquest decidirà els 3 finalistes, de cada gènere literari, a partir d'una votació interna.
- La decisió del jurat es farà pública el dia 23 d’Abril a la pàgina web de l’Associació i les seves xarxes socials.
- Els tres treballs finalistes de cada gènere literari es sometran a votació popular el dia 27 d’Abril a les 17.00 de la tarda en un espai habilitat dins del recinte de la festa medieval a Puigverd de Lleida.
- Els finalistes tindran la opció de recitar en veu alta el seu treball o delegar el recital a un conegut o membre de l’associació.

LES CONVOCATÒRIES

• Els originals s’han de lliurar via e-mail, del 10 de Març de 2013 al 15 d’ Abril de 2014, de la forma indicada en l'apartat Format i mode de lliurament.


PREMI

-  S’estableix un premi únic pel guanyador, per categoría: Poesia i Prosa.

PELS NO GUANYADORS
Tots els treballs entregats s'exposaran el dia de la Festa medieval Sant Jordi i el Drac del 26/27 d'abril de 2013 en un local o establiment de la vila adequat per l'exposició.